SimNorge
Norge som modell: hva skjer når vi bygger, stenger eller endrer?
Når du er innlogget, registrerer vi når du bruker SimNorge og hvilke scenarier og visninger du åpner – for drift og avtaler, ikke noe mer (ikke innhold, IP-adresse eller enhet). Opplysningene slettes etter 13 måneder. Spørsmål eller innsyn: frode@dontpanic.no
Privat testversjon · DONTPANIC AS